Oorkonde Imelda bovengehaald

25 mei 2018
door Andreas De Nutte

Vandaag was het dag op dag 41 jaar geleden dat de eerste steen van het (oude) inkomgebouw werd gelegd! Daarom staken onze algemeen en facilitair directeur de handen uit de mouwen en toverden ze de oorkonde van Imelda tevoorschijn. Het document was netjes verborgen in een betonnen paal en zal opnieuw worden opgenomen bij het bouwen van de nieuwe inkomhal.

Inkomhal
Midden 2019 zal er in ons ziekenhuis een nieuw inkomgebouw openen. Daarvoor is er ondertussen een tijdelijke inkomhal en werd de oude inkom afgesloten. De werken zijn ondertussen van start gegaan.

Oorkonde
Voordat het oude inkomgebouw helemaal werd afgebroken, werd er vandaag een oorkonde uit 1977 uit een betonnen paal opgevist. Algemeen Directeur Bart Pardon en Facilitair Directeur Stefaan Claeys staken samen de handen uit de mouwen om de koker met de oorkonde boven te halen. De oorkonde werd opgemaakt op 25 april 1977 en is dus dag op dag 41 jaar oud. Het document met de geschiedenis van ons ziekenhuis op zal opnieuw worden opgenomen bij de bouw van de nieuwe inkomhal.