Medewerkers lopen voor Music For Life!

16 december 2016
door Communicatie

Ook dit jaar organiseert Studio Brussel de Warmste Week voor Music For Life. In die week worden over heel Vlaanderen tal van activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor een goed doel naar keuze.

Onder leiding van de Cardiale Revalidatie organiseert ons ziekenhuis een “Run For Life”-actie. Iedere medewerker kan 1 minuut komen lopen op de loopband aan 1 euro. Medewerkers konden zich inschrijven en hen laten sponsoren door collega’s, familie en vrienden. Als goede doel kozen we Transplantoux. Dit is een vzw die sensibiliseert over orgaandonatie, getransplanteerden motiveert om gezond te bewegen, hen met lotgenoten en familie verbindt én onderzoek steunt.

Zowel donderdag 15 als vrijdag 16 december werd er gelopen voor het goede doel. Ook de directie van ons ziekenhuis droeg zijn steentje bij. Zowel de algemeen directeur, Bart Pardon als de verpleegkundige en paramedische directeur, Marc Gevels trokken voor even hun loopschoenen aan, ver weg van de vergaderzaal. Daarnaast werd er vrijdagmiddag ook voor de nodige ambiance gezorgd door John Power, een muzikant in hart en nieren én een patiënt op de Cardiale Revalidatie van ons ziekenhuis.