Dag van de Zorg

17 maart 2024 10:00 - 17:00

Op zondag 17 maart is het Dag van de Zorg, dé uitgelezen kans om kennis te maken met het Imeldaziekenhuis.

Voor één dag gooien we heel wat deuren van ons ziekenhuis open - ook deuren die anders voor velen gesloten blijven- en krijg je de kans om maar liefst 13 diensten te bezoeken! Op elke dienst maak je kennis met onze Imeldacollega’s en -artsen. Zij geven demo’s en toelichting én op sommige diensten kan je zelf ook de handen uit de mouwen steken. Je bent welkom in ons ziekenhuis tussen 10 en 17 uur.

De collega’s van volgende diensten nemen jou mee op ontdekking:

 

Jonge zorghelden gezocht!
Ook kinderen zijn hartelijk welkom. Zij worden op zoektocht gestuurd en ontdekken aan de hand van verschillende doe- en denkopdrachten wat je kan doen om je lichaam gezond te houden. Op het einde van hun ontdekkingstocht ontvangen ze een diploma “Jonge zorgheld”, kunnen leuke foto’s gemaakt worden in de photobooth én zorgen we voor een kleine attentie. Alle diensten met het symbool hiernaast, hebben een boeiende activiteit voor kinderen en/of jongeren voorzien. Hou dit dus zeker in de gaten!

Fijn dat je fietst!
Duurzaamheid dragen we hoog in het vaandel in ons ziekenhuis. Daarom stimuleren we onze medewerkers én onze bezoekers om met de fiets naar Imelda te komen. Kies dus bij mooi weer op Dag van de Zorg voor de fiets en wie weet ontdek je bij jouw vertrek een leuke fietsgadget op jouw fiets!

Noteer onze Dag van de Zorg alvast in jouw agenda: zondag 17 maart van 10 tot 17 uur. Het wordt ongetwijfeld een boeiende en leerrijke dag! Inschrijving is NIET nodig.