Prijsraming

Om je een idee te geven van de te verwachten kostprijs van jouw ingreep, behandeling of onderzoek, bieden we de mogelijkheid om een prijsraming van jouw ingreep, behandeling of onderzoek op te zoeken.

Deze bedragen zijn een raming en dus in geen geval bindend. Ze worden meegedeeld als een indicatie van de kostprijs van een ingreep, behandeling of onderzoek en bevatten alle kosten met betrekking tot het verblijf in het ziekenhuis, d.w.z. incl. de verblijfskost, forfaits, medicatie, honoraria, supplementen en andere kosten. De prijzen van een ingreep zijn sterk afhankelijk van de gebruikte techniek, de ligduur, extra ingrepen of onderzoeken, mogelijke verwikkelingen of bijvoorbeeld van de prijs van implantaten en /of prothesen. De prijzen zijn ook afhankelijk van de manier waarop je al dan niet bent aangesloten bij een Belgische mutualiteit en of je in regel bent met deze mutualiteit.

Ingeval je in regel bent met een Belgische mutualiteit zijn dit de prijzen na tussenkomst van deze mutualiteit. Het is mogelijk dat het deel dat je zelf nog moet betalen gedekt wordt door je hospitalisatieverzekering. Informeer je voorafgaand aan je ingreep, behandeling of onderzoek bij je verzekeraar.

De uiteindelijke kostprijs kan dus verschillen van de informatie die je hier vindt.