GEZOCHT: informerende vrijwilligers voor onze mynexuzhealth infodesk

10 februari 2023
door Kathleen Vermeulen


Als patiënt kan je gratis je verslagen, afspraken, facturen, beeldmateriaal en persoonlijke gegevens online raadplegen via de website en de app mynexuzhealth. Je kan ook online afspraken maken met de meeste artsen binnen ons ziekenhuis. Deze toekomstgerichte manier van werken biedt heel wat meerwaarde voor patiënten én voor ons ziekenhuis.

In 2023 hebben wij als doel om zoveel mogelijk patiënten aan te zetten tot het gebruik van mynexuzhealth. We merken dat het niet voor iedereen even gemakkelijk is om de app te installeren en hem te gebruiken. Daarom willen wij helpen door in de inkomhal een infostand te maken met vrijwilligers die de app mee installeren en een woordje uitleg geven.  

Ben je digitaal handig en geïnteresseerd in de mogelijkheden van de smartphone? Help je mensen graag door een duidelijke toelichting te geven? Dan zien we je graag als informerende vrijwilliger aan onze infostand!

Wat zijn jouw taken? 

  • Je toont de patiënten de vele mogelijkheden en voordelen van mynexuzhealth
  • Je helpt mensen toegang te krijgen tot hun eigen dossier
  • Je begeleidt mensen om de mynexuzhealth-app te installeren en in te stellen
  • Je zoekt mee naar oplossingen voor vragen over mynexuzhealth

Uiteraard krijg je hierover vooraf voldoende toelichting. Een aantal vrijwilligers hebben hierover al een opleiding gevolgd en helpen jou mee op weg.
Ben jij een vrijwilliger met een hart voor mensen en wil jij ons graag helpen mensen correct te informeren over mynexuzhealth?

Meld je dan aan via deze link.